Dobacivao Spallettiju: Džeko ljutito napustio teren

Čudan potez trenera Rome

Dobacivao Spallettiju: Džeko ljutito napustio teren

E. Čaušević

Fudbaleri Rome igraju trenutno na gostovanju protiv Pescare u okviru 33. kola italijanske Serije A.

Roma desetak minuta prije kraja utakmice u Pescari vodi sa 4:0. Dva gola postigao je Salah, dok su po jedan dodali Strootman i Nainggolan. Iako se očekivalo da Džeko zatrese mrežu Pescare na kraju je bh. fudbaler ostao bez gola.

Džeko se bori da bude najbolji strijelac Serije A, ali čini se da to Lucianu Spallettiju nije previše bitno. Trener Rome je odlučio izvesti Džeku iz igre dvadesetak minuta prije kraja, a na bh. napadaču se vidjelo koliko je ljut zbog ovog poteza. Džeko je ima i da doda nešto Spallettiju dok je napuštao travnjak.

"Ma idi u pi**u materinu", poručio je Džeko, što mu se jasno moglo pročitati s usana, te je nakon toga direktno otišao u svlačionicu.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi