"Dobio sam brojne pozive za Zukanovića, ali..."

Sportski direktor Chieva iz Verone

"Dobio sam brojne pozive za Zukanovića, ali..."

Sportski direktor Chieva iz Verone, Luca Nember, oglasio se povodom špekulacija o navodnom interesu Intera za bh. reprezentativca Ervina Zukanovića. 

Nember je svjestan činjenice da je Zukanović svojim nastupima u debitantskoj sezoni u Seriji A oduševio brojne klubove, ali je naglasio da je još uvijek rano razmišljati o njegovom eventualnom transferu. 

"Mi u ovom trenutku moramo biti fokusirani samo na italijansko prvenstvo i našu borbu da izborimo opstanak. Istina je da u našem timu postoje igrači koji su traženi od strane brojnih klubova, a jedan od njih je i Zukanović", kazao je sportski direktor tima iz Verone, a potom dodao:

"Dobio sam brojne pozive za Zukanovića i ostale igrače, ali misim da je još uvijek rano razmišljati o tome. Najbitnije je da izborimo opstanak", zaklučio je Luca Nember.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećamo, među klubovima koji još žele angažovati Zukanovića spominju se Atalanta, Lazio, Fiorentina i Napoli. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.