Dobitnica nagradne igre UniCredit Bank za mlade na nezaboravnom putovanju sa svojom cool ekipom
Amela Bilić, studentica iz Zenice, dobitnica glavne nagrade nagradne igre ˝Povedi svoju cool ekipu na UEFA Champions League utakmicu˝, uživala u trodnevnom nezaboravnom putovanju u Amsterdam na utakmicu Ajax vs Apoel

Dobitnica nagradne igre UniCredit Bank za mlade na nezaboravnom putovanju sa svojom cool ekipom

Sponzorski tekst

Amela Bilić, studentica iz Zenice, dobitnica je glavne nagrade nagradne igre ˝Povedi svoju cool ekipu na UEFA Champions League utakmicu˝, koju je UniCredit Bank organizirala za nove i postojeće korisnike Maestro Teen i Maestro Student kartica u periodu od 01.09. do 31.10.2014. godine. 

Amela je zajedno sa  svojih pet prijatelja uživala u nezaboravnom putovanju u Amsterdam na utakmicu Ajax vs Apoel. Vesela ekipa je u Amsterdamu boravila 3 dana i 2 noći. Vrhunac putovanja je svakako bila posjeta utakmici UEFA Champions League na kojoj je društvo uz VIP ulaznice za utakmicu doživjelo jedinstvenu atmosferu UEFA Champions League.

„Sjajno jutro jednog studenta, sjajna nagrada najbolje banke za mene i mojih 5 prijatelja. Uzbuđeni smo zbog putovanja u Amsterdam, 10.12.2014. i zahvaljujemo se timu UniCredit Banke“, izjavila je naša klijentica Amela odmah nakon što je dobila vijest o osvojenoj nagradi.

Trodnevno nagradno putovanje u Amsterdam bilo je neobično i lijepo iskustvo za Amelu i njenu ekipu.   ˝U ime ekipe iz Amsterdama želim da se zahvalim na ovom putovanju koje ćemo sigurno pamtiti˝, izjavila je Amela nakon povratka sa ovog uzbudljivog putovanja.

Podsjećamo da su pravo na učešće u nagradnoj igri imali korisnici Maestro Teen ili Student kartica UniCredit Bank, koji su za vrijeme trajanja nagradne igre napravili minimalno jednu transakciju kupovine na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pored glavne nagrade - putovanja na utakmicu UEFA Champions League, UniCredit Bank je dodijelila i dodatne novčane nagrade za  10 sretnih dobitnika.

UniCredit Bank je organizirala ovu zabavnu i atraktivnu nagradnu igru kako bi potakla navike financijske odgovornosti i sigurnog upravljanja vlastitim novcem kod mladih - tinejdžera i studenata. Posvećenost mladima, UniCredit Bank smatra dijelom svoje društvene odgovornosti, pa su proizvodi i usluge UniCredit Bank za mlade lako dostupni, besplatni i nude niz pogodnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.