Dobra vijest za Jorgandžije: Arda Turan spreman za Chelsea

Dobre vijesti za Diega Simeonea

Dobra vijest za Jorgandžije: Arda Turan spreman za Chelsea

Prva polufinalna utakmica najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi na rasporedu je sutra, a snage će odmjeriti londonski Chelsea i madridski Atletico. 

Veznjak Atletico Madrida, Arda Turan bit će spreman za duel sa ekipom Josea Mourniha saopštio je klub sa Vicente Calderona. Turčin će biti od velike koristi za Jorgandžije, u njihovim nastojanjima da drugi put u historiji kluba izbore plasman u finale Lige prvaka. 

Podsjetimo Turan se povrijedio u prvom četvrtfinalnom duelu Lige prvaka, u kojem je njegov Atletico remizirao na Camp Nou stadionu sa Barcelonom. Arda Turan je ove sezone odigrao samo sedam utakmica u Ligi prvaka, a tri puta se upisao u listu strijelaca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.