Dobre vijesti za Lukakua i Belgiju pred gostovanje u BiH
Foto: EPA

Napadač nije povrijeđen

Dobre vijesti za Lukakua i Belgiju pred gostovanje u BiH

M. Šljivak

Napadač reprezentacije Belgije Romelu Lukaku neće odsustvovati s terena, saopštio je Fudbalski savez Belgije.

Fudbaler Manchester Uniteda je u duelu engleske Premier lige protiv Crystal Palacea dobio žestok udarac u zglob i nije trenirao nekoliko dana.

Propustio je sjajni napadač treninge i s reprezentacijom Belgije, ali je dodatnim pregledima utvrđeno kako nema nikakvih oštećenja na zglobu i da Lukaku može bez ikakvih problema igrati.

"Lukaku je bio na snimanju zgloba i nema nikakvog preloma ili oštećenja. Radiće individualno, ali je prerano zaključiti da neće biti u timu za mečeve protiv Bosne i Hercegovine ili Kipra", saopšteno je iz FS Belgije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Konačnu odluku o njegovom nastupu donijeće selektor Roberto Martinez, a postoji velika mogućnost da Lukaku ipak bude pošteđen napora na Grbavici i njegovo mjesto bi mogao zauzeti napadač Chelseaja Michy Batshuayi.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi