Dobre vijesti za Sušića, Mujdža uskoro u trenažnom procesu

Za vikend počinje sa trčanjem

Dobre vijesti za Sušića, Mujdža uskoro u trenažnom procesu

Dobre vijesti za selektora naše reprezentacije Safeta Sušića stižu iz Freiburga, čiji je član naš reprezentativni bek Mensur Mujdža. 

Član našeg nacionalnog tima povrijedio se u 27. kolu Bundeslige na gostovanju kod HSV-a, a od tog susreta u kojem je izmijenjen zbog povrede ligamenata skočnog zgloba bh. defanzivac bio je van trenažnog procesa. Mujdžin oporavak teče dobro, a crne prognoze njemačkih medija, koji su otišli tako daleko da su predviđali da bi naš bek mogao propustiti čak i Svjetsko prvenstvo, daleko su od istine.

Iz Mujdžinog kluba saopštili su da bi povrijeđeni reprezentativac naše zemlje već krajem ovoga vikenda pomogao početi sa laganim treninzima, što je svakako pozitivna vijest, kako za navijače Freiburga koji se bori za opstanak, tako i za navijače fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.