"Dok sam igrao za Napoli život mi je bio pakao"

Quagliarella otvorio dušu

"Dok sam igrao za Napoli život mi je bio pakao"

Nekadašnji italijanski reprezentativac, a danas fudbaler Sampdorije Fabio Quagliarella (34) otvorio je dušu i progovorio o najtežim trenucima u životu.

Još prije sedam godina kada je nastupao za Napoli, Quagliarella je upao u probleme jer mu je prijetio policajac koji ga je optuživao da je povezan sa mafijom i da je pedofil. Osim toga, prijetio mu je i smrću.

Sve to je pogodilo napadača, koji nije smio da izlazi iz kuće.

"On je bio glavni razlog zbog kojeg sam otišao iz Napolija. Tamo mi je život bio pravi pakao. Ni ja ni moja porodica nismo smjeli izlaziti iz kuće", rekao je Quagliarella, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Svaki dan sam trebao trenirati i igrati fudbal, a on mi je neprestano prijetio. Zamislite kako mi je bilo. Ne bih to poželio nikome".

Njegov progonitelj je osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora, ali se Fabio Quagliarella više nikada nije vratio u Napulj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi