Dokaz da je Modrić postao jedan od najboljih veznih svijeta

Najbolji vezni igrač u La Ligi za prošlu sezonu

Dokaz da je Modrić postao jedan od najboljih veznih svijeta

E. Čaušević

Fudbalski savez Španije večeras je organizovao ceremoniju proglašenja najboljeg tima i igrača za prošlu sezonu La Lige.

Na večerašnjoj ceremoniji birao se i najbolji vezni igrač za prošlu sezonu, a nagrada je otišla u ruke igrača Real Madrida, Luke Modrića. Hrvatski reprezentativac je prošle sezone pružao sjajne partije u dresu kraljevskog kluba, te je zasluženo osvojio ovu nagradu u zaista velikoj konkurenciji.

Nakon što je proglašen za pobjednika ove nagrade čelni ljudi Saveza poručili su da je Modrić u prošloj sezoni pokazao sve što jedan vezni fudbaler treba da ima.

"On je sada već u kategoriji veterana, ali oduševljava nas iz meča u meč. On ima sve što vezni igrač treba da ima. Postao je igrač koji može promijeniti tok meča svojom nevjerovatnom vizijom na terenu", poručili su iz Saveza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi