Doktor Lazija: Lulić je lakše povrijeđen

Dobre vijesti iz Rima

Doktor Lazija: Lulić je lakše povrijeđen

Bh. reprezentativac Senad Lulić je zbog bolova u mišiću propustio nedjeljni meč kojeg su u Bergamu odigrali Atalanta i Lazija. 

Ipak, iz Rima danas stižu dobre vijesti. Lulić nije ozbiljnije povrijeđen, što je nakon medicinskog pregleda ustanovio i ljekar Lazija.

"Ne radi se o ozbiljnoj povredi. Lulić je povrijedio list, a to je mišić koji zahtijeva posebnu pažnju zbog anatomije. Senad je već sinoć primio prvu terapiju, a njegov individualni rad će doprinijti bržem oporavku", rekao je Roberto Bianchini.

Lulić bi na teren mogao istrčati već u sljedećem kolu, iako postoji šansa da ga trener Pioli poštedi napora još neko vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti