Doktor upozoravao Real: Ne potpisujte Balea!
Foto: EPA

Doktor Parajon bio sasvim jasan

Doktor upozoravao Real: Ne potpisujte Balea!

M. Šljivak

Velšanin Gareth Bale od dolaska u Real Madrid 2013. godine ima ogromnih problema s povredama.

Čak 11 puta je nekada najskuplji fudbaler svijeta u četiri sezone bio van terena zbog povreda, a posljednjih mjeseci su povrede posebno učestale.

Da su 2013. godine poslušali doktora Avelina Parajona, koji je Kraljevima preporučio da ne dovode Balea, možda bi uštedjeli novac za neku drugu zvijezda koja bi imala mnogo više zdravlja.

Doktor Parajon je za Marcu po dolasku Balea rekao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ako je Real doveo Balea znajući za loše stanje njegovih vrata i kičme, napravili su grešku. Ne može se tek tako reći, obaviće operaciju i biće dobro. On već ima problema sa vratnim diskom s pršljenovima i to mu uzrokuje velike bolove u kičmi, vratu i oni će se stalno javljati uzrokujući slabljenje tijela, posebno kod sportista. Pogriješili su dovodeći ga", rekao je Parajon tada.

Čini se kako je doktor bio potpuno u pravu. Bale svake sezone ima velikih problema s povredama i očigledno su trebali da ga poslušaju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi