Doktori još uvijek ne znaju šta se dešava Piqueu
Foto: EPA

I dalje se nalazi u bolnici

Doktori još uvijek ne znaju šta se dešava Piqueu

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone proteklog vikenda savladali su u gostima Las Palmas (4:1) u utakmici 37. kola španske La Lige.

Izabranici Luisa Enriquea u nedjelju igraju meč protiv Eibara u okviru posljednjeg kola španske La Lige nakon kojeg ćemo saznati ime prvaka Španije. Barci je potrebna pobjeda, ali i poraz Reala koji ima još dva meča do kraja sezone.

Utakmicu protiv Las Palmasa propustio je Gerard Pique koji je zbog misteriozne bolesti morao u bolnicu. Doktori još uvijek nisu uspjeli da otkriju o čemu se radi, te je odbrambeni igrač Barcelone zadržan u bolnici kako bi se saznalo od čega boluje.

Španski mediji prenose da će Pique gotovo sigurno propustiti utakmicu protiv Eibara što je dodatni udarac za njih s obzirom da je povrijeđen i Mascherano. Enrique je bio primoran dati šansu mladom Marlonu koji će prema svemu sudeći igrati i protiv Eibara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi