Doktori sumnjaju na povredu ligamenata Marca Bartre
Foto: EPA

Nakon napada na klupski autobus Borussije Dortmund

Doktori sumnjaju na povredu ligamenata Marca Bartre

Nakon što je već operisan zbog napuknuća kosti u lijevoj ruci, kao i zadobivenih rana na desnoj, igrača Borussije Dortmund sada brine moguće oštećenje ligamenata.

Bartra trenuton čeka da bude otpušten iz bolnice, što bi se trebalo desiti danas, ukoliko sve protekne kako je i planirano.

Fudbaler je imao nekoliko komada stakla zaglavljenih u svojoj ruci ali se sada osjeća dobro, međutim, kako prenosi španska Marca, doktori razmatraju mogućnost oštećenja ligamenta nastalo nakon ovih povreda.

Ukoliko se radi baš o povredama ligamenta na ruci njegov opravak bi mogao trajati nešto duže nego što su bile prvobitne prognoze.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Marc Bartra je povrijeđen u utorak nakon eksplozija koje su se desile u samoj blizini autobusa Borussije Dortmund. Igrači ovog kluba su u tom trenutku bili na putu prema stadionu gdje se te večeri trebala odigrati utakmica četvrfinala Lige prvaka između Borussije i Monaca.

Njemačka policija još uvije nije sa sigurnošću utvrdila ko stoji iza ovog napada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi