Doktorica Chelseaja plijeni ljepotom

Doktorica Chelseaja plijeni ljepotom

Doktorica engleskog Chelseaja, Eva Carneiro, brine se za zdravlje ponajboljih igrača svijeta i pravo je osvježenje na travnjacima u Premiershipu.

Naime, Eva je rođena na Gibraltaru, a u Chelseaju radi od 2009. godine. U ranoj mladosti željela se baviti baletom, ali zbog povrede koljena nije mogla ostvariti svoj san. Kako kaže, u nogomet se zaljubila za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva 1998. godine i tako se zainteresovala za sportsku medicinu.

Zanimljivo je da je doktorica londonskih Plavaca navijačica Real Madrida, ali i sama kaže da je dolazak u londonsku ekipu bio njen san.

"Moj otac je bio veliki navijač Real Madrida, tako da sam to naslijedila od njega, ali danas su stvari drugačije i moje srce je uz Chelsea. Dolazak na Stamford Bridge je ostvarenje sna", izjavila je Eva Carneiro, te je javnost pobliže upoznala sa svojim poslom:

"Svakog jutra se sastaje medicinski tim, a na tim sastancima se raspravlja o povredama igrača i o tretmanima, a nakon toga izvještavamo menadžera", rekla je Carneiro. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti