Donnarumma: Bacali su dolare na mene? Nisam primijetio

Ne želi da priča o Milanu

Donnarumma: Bacali su dolare na mene? Nisam primijetio

E. Čaušević

Mladi italijanski golman Gianluigi Donnarumma prethodnih dana nalazi se u centru pažnje javnosti zbog situacije u kojoj se našao sa svojim klubom Milanom.

Ovaj 18-godišnji golman ima ugovor s Milanom do ljeta sljedeće godine, ali je nedavno odbio da produži ugovor s Rossonerima što je izazvalo bijes kod navijača ovog kluba. Grupa navijača otputovala je čak u Poljsku gdje Donnarumma igra s Italijom na Evropskom prvenstvu U21, te su ga zausli lažnim novcem.

"Bacali su dolare na mene? Nisam primijetio to odmah, tek sam kasnije vidio da su dolari. Nije me to pogodile i u potpunosti sam fokusiran na EP. Žao mi je što se stvorila ovakva atmosfera oko mene, ali mene to uopšte ne dotiče koliko se god pojedinci trudili", rekao je Donnarumma, te nastavio:

"Ne želim više da pričam o tome da li ću ostati u Milanu ili ne. Sada sam fokusiran na Euro i želio bih da to poštujete. Kada dođe vrijeme onda ćemo pričati i o Milanu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi