Donnarummin brat ni kriv, ni dužan, pravi transfer karijere

Sigurno se neće mnogo ljutiti

Donnarummin brat ni kriv, ni dužan, pravi transfer karijere

Antonio Donnarumma bi ovog ljeta mogao da ostvari transfer karijere, ali realno gledajući najmanje svojom zaslugom.

Stariji brat golmana Milana Gianluigija Donnarumme, Antonio (26), polako postaje jedino preostalo riješenje uprave Milana da zadrže njegovog brata.

Kako prenose italijanski mediji, Rossoneri namjeravaju kupiti ovog golmana koji trenutno nastupa za grčku ekipu Astreas Tripolis te bi on mogao biti treći golman Milana naredne sezone. 

Dva su razloga za ovu kupovinu Milana. Prvi je činjenica da će to usrećiti Gianluigija i možda ga natjerati da produži ugovor, a drugi je činjenica da je i Antonio klijent Mine Raiole, pa bi i super agent mogao da bude veoma zadovoljan. Inače, braća Donnarumma su u veoma dobrim odnosima, a Gigi izuzetno cijeni mišljenje svog starijeg brata i bio bi veoma sretan kada bi igrali u istom klubu. To je prilika koja će im se vjerovatno pružiti jednom u žvotu i pitanje je hoće li je propustiti. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Antonio je karijeru počeo u mlađim kategorijama Milana, a svojevremeno je nastupao i za Genou te Bari. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi