Doputovao u Italiju: Milik odabrao novi klub
Foto: EPA

Sjajni poljski napadač u Napoliju

Doputovao u Italiju: Milik odabrao novi klub

Poljski napadač Arcadiusz Milik iza sebe ima sjajno Evropsko prvenstvo na kojem je skrenuo pažnju na sebe.

Ovaj 22-godišnjak je privukao pažnju brojnih velikih klubova širom Evrope, ali čini se da je već donio odluku o svojoj budućnosti.

Kako javljaju italijanski mediji, Milik je snimljen na aerodromu Capodichino u Napulju i sve su prilike da će u narednim danima potpisati za Napoli.

Napolitanci su, navodno, za Milika spremni platiti 20 miliona eura, što je cifra koja bi sasvim sigurno zadovoljila apetite čelnika Ajaxa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Arcadiusza Milika su interes pokazali još neki italijanski klubovi, prvenstveno Inter i Roma, ali je Napoli bio najkonkretniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi