Došao gledati Manolasa i Chiesu, a vidio Džeku

Interov predstavnik na Olimpicu

Došao gledati Manolasa i Chiesu, a vidio Džeku

E. Škorić

Interov sportski direktor Piero Ausilio boravio je sinoć na rimskom Olimpicu.

Predstavnik Intera došao je da posmatra duel Rome i Fiorentine i obzirom da je domaći tim slavio s 4:0, nije se pokajao. Osim ako je potajni navijač Fiorentine...

Šalu na stranu. Ausilio je došao da posmatra potencijalna pojačanja za Inter, koji s bogatim kineskim vlasnicima na čelu ima mogućnost da dobro troši i da dovodi kvalitetna pojačanja.

Navodno je njegov primarni cilj bio posmatrati Kostasa Manolasa, grčkog stopera iz ROme kojeg žele i Chelsea, te Arsenal. Osim toga, promatrao je nastup 22-godišnjeg Fiorentininog igrača Federica Bernardeschija.

I mladi napadač Federico Chiesa je bio na tapeti, no kako su Viole poražene s 4:0, sumnjamo da je direktor Nerrazurra nešto posebno vidio. Međutim, kako je igrao naš Edin Džeko, ne bi nas čudilo da Inter na ljeto spremi bogatu ponudu za bh. reprezentativca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo se da je Džeko postigao dva pogotka u dresu Vučice i sa 17 golova prvi je strijelac lige, a povezuje se i sa Milanom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi