Douglas Costa izrazio nezadovoljstvo

Napušta li Bayern?

Douglas Costa izrazio nezadovoljstvo

E. Škorić

Brazilski nogometaš Douglas Costa priznao je kako je nezadovoljan.

Costa ne može da 'svari' što nije standardan prvotimac Bayerna, a navodno želi i veća primanja u klubu, nakon čega mu je predsjednik kluba Uli Hoeness poručiokako nije socijalni slučaj.

"Slagao bih kada bih rekao da sam uvijek sretan ovdje. U ovom trenutku ne znam da li je realnije da ostanem ili da odem negde gdje ću više igrati", rekao je Brazilac

On je ove sezone zabio šest golova i upisao devet asistencija u svim takmičenjima ove sezone, ali Carlo Ancelotti ga baš i ne voli puno, pa ispred njega igraju Robben, Coman, Ribery...

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Costa je u Bayern stigao iz Šahtara, a ponikao je u brazilskom Gremiju. Za nacionalni tim je u 18 mečeva postigao tri pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi