Dovođenje Hadžibegića se isplatilo za Valenciennes

Bh. stručnjak ispunio cilj

Dovođenje Hadžibegića se isplatilo za Valenciennes

Faruk Hadžibegović je uspio izboriti opstanak sa svojim Valenciennesom. 

Ovaj iskusni bosanskohercegovački stručnjak je na kormilo Valenciennesa doveden sredinom januara s ciljem da izbori opstanak u drugom francuskom rangu, a nakon nekoliko mjeseci je ispunio zadatak zbog kojeg je i došao. 

Valenciennes je večerašnjim trijumfom nad Parisom (4:1) kolo prije kraja matematički osigurao opstanak u Ligue 2 i trenutno zauzima 13. poziciju. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Vrijedi podsjetiti da je Hadžibegić prije preuzimanja Valenciennesa vodio Arles, Bastiju, Dijon, Niort, Denizlispor, Diyarbakirspor, Gaziantepspor, Troyes, Betis, Sochaux i reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi