"Dozvolio sam mu da puši cigarete"

Wilmots o Radji Nainggolanu

"Dozvolio sam mu da puši cigarete"

E. Čaušević

Marc Wilmots je nakon neuspjeha na Evropskom prvenstvu u Francuskoj dobio otkaz na selektorskoj poziciji reprezentacije Belgije.

Wilmots je imao veliki pritisak s obzirom da su Belgijanci očekivali od svoje reprezentacije dobar rezultat na EP-u. Ipak, ova selekcija to nije uspjela uraditi, a ubrzo nakon toga Wilmots je dobio otkaz.

Bivši selektor Belgije odlučio je otkriti nekoliko zanimljivih stvari iz reprezentacija, a medije je najviše iznenadila vijest da je dopustio Nainggolanu da puši cigarete.

"Tokom mog mandata na klupi Belgije imao sam poseban odnos sa svakim igračem. Tako sam Radji Nainggolanu dopustio da puši cigarete. Naravno, uslov je bio da on daje maksimum na terenu i to je uvijek radio. Sve dok je tako bilo nisam imao problema da on koristi cigarete", rekao je Wilmots.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Nakon što su belgijski mediji saznali ove informacije poručili su Wilmotsu da nije ni čudo što više nije selektor njihove reprezentacije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi