Dragan Džajić gost Džeke i Kolarova u Minhenu

Reprezentativac Bosne i Hercegovine razgovarao sa Džajom

Dragan Džajić gost Džeke i Kolarova u Minhenu

Manchester City našeg Edina Džeke u srijedu je gostovao kod minhenskog Bayerna na Allianz Areni, a domaćin je slavio u posljednjim trenucima susreta rezultatom 1:0. 

Dragan Džajić, po mnogima najbolji fudbaler bivše Jugoslavije svih vremena, u Minhen je stigao na poziv Aleksandra Kolarova, a na Allianz Areni bio je gost srbijanskog i našeg reprezentativca. Ističe kako je imao mnogo vremena za razgovor sa kapitenom našeg nacionalnog tima. 

"Dugo smo pričali, jer su on i Kolarov imali slobodno vrijeme. Pričali smo o Željezničaru, Crvenoj zvezdi i reprezentacijama Srbije i Bosne i Hercegovine. Vidi se da prati šta se dešava u balkanskom fudbalu. Iznenadilo me da su izgubili od Kipra u Zenici, pa sam se raspitao kako im se to dogodilo. Džeko je izuzetno ljubazna i korektna osoba," kaže popularni Džaja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti