Draxler bira između tri evropska giganta

U januaru napušta Wolfsburg

Draxler bira između tri evropska giganta

Polako se bliži januarski prelazni rok, a najnovije informacije kažu da bi njegova prva zvijezda mogao biti Nijemac Julian Draxler.

Ovaj sjani fudbaler Wolfsburga će, po svemu sudeći, već na pauzi između dvije polusezone napustiti svoj klub i potpisati za jednog od tri evropska giganta koji su ozbiljno zainteresovani za njegove usluge.

Kako se navodi u inostranim medijima, Draxler bira između PSG-a, Juventusa i Bayerna, pa je jasno da je ovaj 23-godišnjak na slatkim mukama.

Naravno, mnogo će se pitati i Wolfsburg s kojim Draxler ima ugovor do 2020. godine, pa će u borbi za ovim veznjakom na kraju kao pobjednik izaći onaj klub koji Vukovima ponudi bolje uslove.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nezvanično, Wolfsburg će za Draxlera tražiti otprilike 50 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi