Draxler izluđivao Plavce na Stamford Bridgeu

Fantastični potezi mladog Nijemca

Draxler izluđivao Plavce na Stamford Bridgeu

Chelsea je sinoć na svom Stamford Bridgeu u okviru prvog kola Lige prvaka dočekao Schalke 04, a susret je završen rezultatom 1:1. 

Rudari iz Gelzenkirhena u London su stigli sa velikim problemima, a gostima je nedostajao veliki broj igrača iz prvih 11. Međutim i pored toga uspjeli su neporaženi napustiti Stamford Bridge. 

Reprezentativac Njemačke, Julian Draxler, bio je fantastičan na sinoćnjem susretu. Fudbaler Schalkea jedan je od najzaslužnijih za dobar rezultat svoje ekipe. Majstorije Draxlera pogledajte u videu ispod teksta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.