Draxler izostavljen iz ekipe, određena cijena

Napušta klub u januaru

Draxler izostavljen iz ekipe, određena cijena

Njemački fudbaler Julian Draxler izostavljen je iz ekipe Wolfsburga za gostovanje Bayernu ovog vikenda, prenosi njemački Bild.

Draxler je izostavljen iz ekipe jer je početkom sedmice javno rekao da će napustiti tim, a njemački mediji prenose da neće odigrati više nijednu utakmicu za popularne Vukove.

To znači da će on gotovo sigurno u januarskom prelaznom roku napustiti klub, a Wolsburg će za njegove usluge zahtijevati 36 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo da je on u redove nekadašnjeg prvaka Njemačke stigao iz Schalkea 2015. godine za 36 miliona eura. Ove sezone je odigrao 11 mečeva u Bundesligi, a u strijelce se nije upisivao.

Za njegove usluge već duže vremena interesuju se PSG, Juventus i Bayern Minhen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi