Draxler: Nije bilo razgovora sa Barcelonom
EPA

Demantovao medije

Draxler: Nije bilo razgovora sa Barcelonom

Njemački fudbaler Julian Draxler demantovao je pisanja medija da je tokom ljeta pregovarao sa Barcelonom. 

Draxleru je dolaskom Neymara u Paris Saint-Germain mjesto u timu postalo ugroženo i zbog toga se tokom ljetnog prijelaznog roka intenzivno povezivao sa brojnim klubovima, među kojima je bila i španska Barcelona. 

Ugledni list "Mundo Deportivo" je čak tvrdio da se Draxler preko svojih zastupnika sam ponudio Barceloni, no ovaj ofanzivac je to demantovao.

"Nikada nisam ni razmišljao o tome da idem. Nije bilo razgovora sa Barcelonom", kazao je Draxler, prenose njemački mediji. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nijemac se uspješno oporavio od povrede i proteklog vikenda je za Paris Saint-Germain odigrao cijelu utakmicu protiv Metza. Parižani su slavili s uvjerljivih 5:1. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi