Draxler od PSG-a traži da dovede Oezila

Draxler od PSG-a traži da dovede Oezila

E. Škorić

Nogometaš PSG-a Julian Draxler želi da mu se u klubu pridruži njegov sunarodnjak Mesut Oezil.

Draxler je nedavno u PSG stigao iz Wolfsburga i odmah je pokazao da je pravo pojačanje, a Parižani su zainteresovani i za Oezila, kojeg bi Draxler rado vidio na Parku Prinčeva.

"Postoji jeda momak, Nijemac, kojeg želim ovdje. On je Mesut Oezil. Igra u Arsenalu zato što je pravi majstor i bila bi mi velika čast da dođe i da dijelimo svlačionicu", kazao je Draxler za Bein Sport, pa je dodao:

"Odlučio sam se doći u Pariz da skupim inostrano iskustvo. Savjetujem i druge Nijemce da dođu u Ligu 1".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Oezil je trenutno u Arsenalu koji ga je platio 42 miliona funti, a u 142 nastupa zabio je 29 golova. Obzirom da je bilo određenih nesuglasica između njega i Arsenea Wengera, nije isključeno da napusti London.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi