Draxler žrtva Neymarovog transfera u PSG

Odlazi iz Francuske

Draxler žrtva Neymarovog transfera u PSG

Francuski mediji pišu da su odbrojani dani Juliana Draxlera (23) u Paris Saint-Germainu. 

Dolaskom Neymara u timu Paris Saint-Germaina više nema mjesta za Juliana Draxlera, koji je, kako je objavio list L'Equipe, dobio odriješene ruke da potraži novi klub. 

Isti izvor navodi da je trener Unai Emery dao do znanja mladom njemačkom fudbaleru da na njega više ne računa, što se moglo vidjeti i na utakmici 1. kola protiv Guingampa koju je Draxler odgledao s klupe za rezerve. 

Kao potencijalne akvizicije Draxlera spominju se Inter i Barcelona. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U redove Parižana je stigao u januaru iz Wolfsburga za sumu od 40 miliona eura, a ugovor sa Paris Saint-Germainom mu važi do 30. juna 2021. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi