"Drhtao sam pred Messijem i znojio se od nervoze"

Antonio Rukavina priznaje

"Drhtao sam pred Messijem i znojio se od nervoze"

E. Škorić

Nogometaš Villarreala Antonio Rukavina je priznao kako je drhtao pred Lionelom Messijem.

Barcelona večeras dočekuje Villarreal u susretu polufinala Kupa Kralja, a bit će to prilika da Rukavina opet zaigra protiv Messija.

"Bio sam jako nervozan jedino prije prve utakmice protiv Messija i Reala. Bio sam toliko nervozan da su mi se dlanovi znojili, a tijelo drhtalo. Od tada je svaki meč samo novi poseban izazov za mene", kazao je za Goal igrač Villarreala i srbijanski nogometaš, koji je dodao:

"Svoju šansu vidimo u revanšu i danas čak možemo izgubiti s golom razlike. Prošle  godine nas je Barca dva puta pobijedila, ali nije im bilo lako. Naš stil igre im ne odgovara i ja nisam jedini koji tako misli".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.