Drogba: Chelseaju i Joseu ne možete reći ne

Želi osvojiti Premiership

Drogba: Chelseaju i Joseu ne možete reći ne

A. Beganović

Jedan od najboljih napadača u historiji Chelseaja, Didier Drogba, govorio je za otočke medije o svom povratku u ovaj klub. Istakao je Drogba da mu je bilo lako donijeti odluku i da se jednostavno morao vratiti.

"Morao sam se vratiti, a odluku je bilo donijeti dosta lako. Sretan sam što sam se vratio i jedva čekam da vidim najbolje navijače", istakao je Drogba.

"Chelseaju i Joseu se ne može reći ne. Jose mi je rekao da se jednog dana moram vratiti u klub i slažem se s tim jer i kad sam otišao bio sam Chelseajev igrač. Ne želim s ovim uvrijediti klubove u kojima sam igrao, ali to je tako. Želim s Chelseajem osvojiti što više trofeja. Pet godina bez trofeja u Premiershipu je dug period. Trka će biti zanimljiva, a došao sam kako bi pomogao da se osvoji titula", dodao je Drogba.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti