Drogba: Nisam starter? Nećete me vidjeti ni na klupi
EPA

Nije konkurisao za Toronto

Drogba: Nisam starter? Nećete me vidjeti ni na klupi

Didier Drogba nije konkurisao za kanadski derbi između Montreal Impacta i Toronta (2:2).

Nakon što je trener odlučio da ga izostavi iz prve postave za veoma važan duel u prvenstvu, bivši napadač Chelseaja je odbio da bude na klupi i na kraju nije ni uvršen na spisak od 18 igrača koji su bili u konkurenciji.

"Jednostavno, nije htio prihvatiti činjenicu da sam odlučio kako treba biti na klupi za rezervne igrače", požalio se trener Biello i dodao da pritom nije ljut na napadača iz Obale Slonovače. 

Ovaj slučaj je u inostranim medijima dodatno podgrijao špekulacije da bi se Drogba mogao vratiti u Evrop. Za njegove usluge je zainteresovan Napoli koji hitno traži napadača nakon povrede Milika. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi