Drogba stigao u Kanadu
Foto: EPA

Dočekali ga navijači

Drogba stigao u Kanadu

E. Škorić

Iskusni napadač Didier Drogba stigao je u Kanadu gdje će potpisati ugovor s Montrealom.

Drogba je krajem protekle sezone napustio Chelsea, te je odlučio da karijeru nastavi u MLS-u. 

Njegov novi klub bit će kanadski Montreal Impact, koji je od 2012. godine u MLS-u, a prošle godine završio je na posljednjem mjestu. U Montrealu su oduševljeni što će u svojim redovima imati vrhunskog napadača, koji je godinama slovio za jednog od najboljih u Evropi.

Za Montreal već nastupaju Ignacio Piatti i Nigel Reo-Coker, pa ovaj klub želi da igra važnu ulogu u američkoj profesionalnoj ligi.

Drogba je već stigao u Montreal, što je potvrdio selfijem na aerodromu, gdje su ga dočekali brojni fanovi. Slijedi samo da potpiše ugovor.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.