Dron opet leti, ovaj put u albanskoj Superligi

Albanci napravili reprizu iz Beograda

Dron opet leti, ovaj put u albanskoj Superligi

Flamurtari je sinoć u okviru osmog kola albanske Superlige na svom terenu ugostio Skenderbeu. Susret je završen rezultatom 1:1. 

Ne bi tu bilo ništa posebno, da na ovom susretu nije viđena repriza iz Beograda. Dron je opet letio, ali ovaj put nije nosio zastavu Velike Albanije, nego Albanije. 

Podsjetimo duel između Srbije i Albanije prekinut je u 41. minuti susreta nakon što se iznad terena pojavio dron koji je nosio zastavu Velike Albanije. Nakon što je Stefan Mitrović skinuo zastavu došlo je do tuče između igrača Albanije i navijača Srbije na terenu stadiona Partizana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.