"Drugi gol Juventusa je skandalozan"

Trener Malmea nakon utakmice

"Drugi gol Juventusa je skandalozan"

E. Škorić
Teme:

Trener Malmea Aage Hareide smatra da je drugi gol Juventusa trebao biti poništen.

Švedski klub je u petom kolu grupe A Lige prvaka sinoć ugostio Juventus, a gosti iz Torina slavili su s 2:0.

Prvi gol postigao je Fernando Llorente u 49. minuti, a drugi Carlso Tevez u 88. minuti. Trener Malmea tvrdi da je pogodak Argentinca trebao da bude poništen.

“Prvi gol je u redu, pogriješili smo i mi smo ga poklonili protivniku, ali drugi gol je skandal. Morata nije ni pogledao loptu kada je gurnuo Erica Johanssona, ali ne mogu da vjerujem da to sudija nije vidio”, kazao je Hareide, koji je nezadovoljan drugim dijelom.

“Nakon odmora smo na teren izašli s nedostatkom koncentracije i nismo igrali onako kako smo željeli, a Juventus je podigao nivo svoje igre”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.