"Drugi gol nas je nokautirao"

Trener Villarreala nakon teškog poraza od Rome

"Drugi gol nas je nokautirao"

M. Šljivak

Edin Džeko sinoć je postigao hat-trick u uvjerljivoj pobjedi Rome nad Villarrealom.

Vučica je slavila sa 4:0, a Edin je bio nezaustavljiv po Žutu podmornicu, koja je potpuno deklasirana u ovom meču.

Trener španskog kluba Fran Escriba vjeruje kako rezultat od 4:0 nije fer.

"Iskreno, drugi gol Rome je sve promijenio. Igrali smo dobro u 15 minuta drugog poluvremena, ali nas je drugi gol nokautirao. Ovaj rezultat ne predstavlja pravu sliku kompletne utakmice", rekao je Escriba, te je dodao:

"Vjerovatno smo završili s nastupom u Evropskoj ligi. Sada ćemo se fokusirati na La ligu i ne smijemo izgubiti koncentraciju nakon ovog poraza. Ovakve stvari se dešavaju svima", istakao je ovaj stručnjak.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Villarreal dosta dobro stoji u prvenstvu Španije. Trenutno su šesti sa 36 bodova i do kraja sezone će se boriti za plasman u evropska takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi