Fudbaler ekipe sa Koševa pred revanš sa Borussijom

Duljević: Nadam se da ću ponoviti utakmicu sa Koševa

Fudbalski klub Sarajevo večeras će na Borussija Parku u okviru revanš susreta Evropske lige odmjeriti snage sa Borussijom Mönchengladbach. 

Prvi duel na stadionu Asim Ferhatović Hase završen je pobjedom gostiju iz Njemačke rezultatom 3:2, a drugi pogodak za bordo tim postigao je Haris Duljević. Mladi fudbaler nada se novom golu na Borussija Parku. 

"Iskreno se nadam da mogu ponoviti utakmicu sa Koševa, dat ćemo sve od sebe da ostvarimo rezultat koji nas vodi u Play Off. U fudbalu je sve moguće i nadam se najboljem," rekao je Duljević i dodao: 

"Uslovi su fenomenalni, nadam se da ćemo na ovakvom travnjaku odigrati dobru utakmicu. Mi uvijek imamo veliku podršku od svojih navijača i nadam se da ćemo ih obradovati," kaže Duljević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti