Dumić u idealnom timu 3. kola Eredivisie

Potencijalni bh. reprezentativac

Dumić u idealnom timu 3. kola Eredivisie

Potencijalni bh. reprezentativac Dario Dumić uvršten je u idealni tim 3. kola Eredivisie. 

N.E.C. Nijmegen je u proteklom kolu slavio nad Heerenveenom rezultatom 2:1, a prvi pogodak na utakmici postigao je upravo 24-godišnji Dumić koji je tako nastavio kontinuitet dobrih igara u Holandiji. 

Da njegova partija nije prošla nepaženo potvrđuje i to što je od strane portala soccernews.nl izabran u idealni tim 3. kola, kojeg pored Dumića još čine: Lamprou (Willem II), Haps (AZ), Lachman (Willem II), Arias (PSV), El Ahmadi (Feyenoord), Hendrix (PSV), Guardado (PSV), Sol (Willem II), Unal (Twente), Ofosu (NEC).

Dumić je u N.E.C. Nijmegen stigao prošlog ljeta iz Brondbyja, a tokom svoje karijere još je igrao za Norwich City i Hvidovre (U19). Prošao je omladinske selekcije reprezentacije Danske. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi