Fudbaleri Sarajeva pred revanš susret

Dupovac i Cimirot: Bez navijača ništa ne bi bilo moguće

Fudbalski klub Sarajevo sutra nastavlja svoj evropski put. Bordo tim igrat će revanš susret Play Offa Evropske lige. 

Danas je bordo tim doputovao u Njemačku, a ekipa iz Titove 38/b sutra će na stadionu Borussija Park pokušati napraviti podvig. Danas je u prostorijama Borussija Parka održana press konferencija na kojoj su se prisutnim medijima obratili kapiten Amer Dupovac i veznjak, Gojko Cimirot.

"Svi smo spremni i željno iščekujemo utakmicu. Nama je čast što ćemo igrati ovakvu utakmicu. Dat ćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat i pokažemo se u pravom svjetlu. Želimo se samo zahvaliti navijačima, bez njih ništa ne bi bilo moguće i hvala im što dolaze da nas bodre," kaže Dupovac. 

"Znamo svi šta za nas znači ova utakmica. Svi znamo o kakvoj se ekipi radi, mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat i želimo grad Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu predstaviti u pravom svjetlu," rekao je Cimirot. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.