Kapiten Sarajeva uoči prve utakmice Play Offa Evropske lige

Dupovac: Želimo predstaviti Sarajevo i BiH na pravi način

Izabranici Dženana Uščuplića sutra će na stadionu Asim Ferhatović Hase u okviru Play Offa Evropske lige odmjeriti snage sa Borussijom Mönchengladbach. 

Utakmica na našem najvećem stadionu počinje u 20 sati i 45 minuta, a danas je u svečanom salonu Svetozar Vujović održana press konferencija, na kojoj se prisutnim medijima obratio kapiten ekipe sa Koševa, Amer Dupovac. 

"Svi igrači su spremni, atmosfera u svlačionici je odlična i željno očekujemo utakmicu. Već smo u karantinu. Nama je izuzetno bitno da odigramo ovako veliku utakmicu i u najboljem svjetlu predstavimo Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu. Dat ćemo svoj maksimum i nadam se da ćemo iskoristiti neke šanse i odigrati dobru utakmicu i ostvariti dobar rezultat pred revanš," rekao je Dupovac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.