Duško Tošić povratnik na Rajko Mitić?

Zvezda aktivno traga za pojačanjima

Duško Tošić povratnik na Rajko Mitić?

D. Vejo

Fudbalerima Crvene zvezde nakon sjajne sezone u prvenstvu predstoje kvalifikacije za Ligu prvaka.

Da bi uspjeli stići do grupne faze timu iz Ljutice Bogdana potrebna su pojačanja. U posljednjih nekoliko dana mnogo se priča o tome kako bi zadnju liniju crveno-bijeli mogao pojačati novi-stari igrač Duško Tošić koji je osvojio titulu u Turskoj sa ekipom Bešiktaša.

"Svakako da bi smo željeli Tošića da vidimo na poziciji štopera. To bi bila odlična stvar, ali on već ima nekoliko ponuda. Njegovo iskustvo u mnogo čemu bi pridonijelo timu. Mi ćemo i dalje pokušavati u svojoj namjeri, pa ćemo vidjeti šta će vrijeme donijeti", rekao je za srbijanske medije sportski direktor Crvene zvezde, Blažo Raosavljević.

Pored Tošića, želja crveno-bijelih je i Boško Janković.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi