Duško Tošić u pregovorima sa evropskim velikanom?

Odlazi u Italiju?

Duško Tošić u pregovorima sa evropskim velikanom?

Defanzivac Bešiktaša i reprezentacije Srbije Duško Tošić igra veoma dobro za ekipu Bešiktaša u posljednje vrijeme.

Nakon što je sinoć odigrao svih 90 minuta u pobjedni njegovog tima kod Napolija u okviru 3. kola grupne faze Lige šampiona, Tošić je navodno počeo pregovore sa ekipom Intera.

Ovaj slavni klub je već duže vrijeme zainteresovan za Tošića, a sinoć su ga njihovi skauti pratili na San Paolu i bili su veoma zadovoljni.

Tošić ima ugovor sa Bešiktašem do ljeta 2018. godine i sigurno da Interu neće biti lako da realizuje ovaj transfer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je ovaj lijevi bek tokom ranijih godina karijere igrao za OFK Beograd, Sochaux, Werder Bremen, Portsmouth, QPR, Crvenu Zvezdu, Real Betis i Genclerbirligi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi