Dva gola Ibiševića u pobjedi Stuttgarta
Foto: EPA

Mašina za golove

Dva gola Ibiševića u pobjedi Stuttgarta

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Vedad Ibišević postigao je dva gola u današnjem prijateljskom susretu njegovog Stuttgarta.

Švabe su 4:2 savladale niželigaša Heidenheim, a vrlo lako je ovaj tim mogao doći i do trijumfa, jer su u dva navrata imali vodstvo.

Heidenheim je poveo nakon 19 minuta igre, a mrežu Stuttgarta je pogodio Leipertz. Ovim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku je postignuto još pet pogodaka

Vedad Ibišević je pogotkom u 55. minuti susreta izjednačio rezultat na 1:1, ali je Morabit samo minut kasnije postigao gol za novo vodstvo Heidenheima (2:1).

Međutim, do kraja je Stuttgart došao do pobjede. Didavi je u 70. minuti donio novo izjednačenje (2:2), a Vedad Ibišević je u 80. minuti novim pogotkom donio vodstvo svom timu od 3:2...

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sve dileme oko pobjednika riješene su u nadoknadi vremena pogotkom Rojasa za 4:2...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.