Dva gola Štilića za Wislu, Vranješ pogodio za Lechiju

Ekstraklasa, 3. kolo

Dva gola Štilića za Wislu, Vranješ pogodio za Lechiju

E. Škorić

Wisla je u petom kolu poljske Ekstraklase ugostila i savladala Lechiju rezultatom 3:1.

Dvojica igrača s bh. državljanstvom pogađali su u ovom susretu. Bivši reprezentativac Stojan Vranješ je u 26. minuti pogodio s penala za goste, ali je u nastavku Wisla preokrenula.

Sadlok prvo pogađa u 51. za 1:1, a onda još jedan bivši i potencijalni naš reprezentativac postiže gol. Semir Štilić je u 56. postigao gol za pobjedu Wilsle, koja je sada peta sa devet bodova, dok Lechia ima dva boda manje.

Štilić je postigao još jedan gol u 91. minuti, postavivši tako konačnih 3:1. Štilić je igrao 90 minuta za Wislu, a Vranješ 90 za Lechiju.

Ekstraklasa, 5. kolo:
Wisla - Lechia 3:1 (Sadlok 51, Štilić 56, 91/ Vranješ 26 - penal)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti