Dva igrača i 25 miliona eura za Dybalu

Ponuda Intera za Argentinca

Dva igrača i 25 miliona eura za Dybalu

M. Šljivak

Inter je spremio novu ponudu za napadača Palerma Paula Dybalu.

Mladi Argentinac je zaludio fudbalski svijet sjajnim nastupima u italijanskom timu. Postao je želja mnogih klubova, a službene ponude su dosad poslali Juventus i Inter.

Međutim, rukovodstvo Palerma ne želi pustiti fantastičnog napadača za male pare. Žele minimalno 40 miliona eura, ali Inter nema namjeru da odustane od angažovanja Dybale.

Spremili su novu ponudu. Nude 25 miliona eura, te dva igrača Francesca Bardija (posuđen u Palermu), te Georgea Puscasa ili Lorenza Cristiga.

Ipak, u Palermo će teško pristati i na ovakvu ponudu, pa bi Inter mogao ostati bez potencijalnog pojačanja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dybala je u 34 utakmice ove sezone postigao 13 pogodaka uz 10 asistencija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.