Dva igrača Uniteda pojačala Leicester

Odlasci iz Uniteda

Dva igrača Uniteda pojačala Leicester

M. Šljivak

Ekipa Leicestera pojačala se u finišu prelaznog roka s dva mlada fudbalera Manchester Uniteda.

Dosadašnji napadač Crvenih đavola Tom Lawrence (20) potpisao je ugovor s Leicesterom, te će karijeru mladi 20-godišnji Velšanin nastaviti u ovom klubu.

Lawrence je član Uniteda od 2002. godine, a za prvi tim je odigrao samo jedan meč. Prethodnu sezonu je proveo na posudbi u Carlisleju i Yeovilu, gdje je imao nekoliko odličnih utakmica.

Pored njega, Leicester je doveo još jednog fudbalera s Old Trafforda. Na jednogodišnju pozajmicu je stigao 20-godišnji vezni igrač Nick Powell. 

Ovaj fudbaler je član Uniteda od 2012. godine kada je stigao iz Crewea. Ni on se nije naigrao u redovima Crvenih đavola. Odigrao je svega dvije utakmice, postigao je jedan gol, a proteklu sezonu je igrao doista sjajno kao posuđen igrač u Wiganu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.