Dva kluba ostala u igri za Pogbu
Foto: EPA

Bira novi klub?

Dva kluba ostala u igri za Pogbu

M. Šljivak

Dva kluba ostala su u trci za dovođenje veznjaka Juventusa Paula Pogbe.

Fantastični veznjak se već dugo povezuje s mnogobrojnim evropskim ekipama, ali su u trci za njegovim uslugama ostala samo dva.

Radi se o Manchester Cityju i Barceloni, te bi jedan od ova dva tima mogao biti nova destinacija za fantastičnog Francuza.

Juventus bi za usluge Paula Pogbe mogao zaraditi preko 70 miliona eura, što bi bio jedan od najvećih transfera u povijesti fudbala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prethodno su za usluge mladog Francuza bili zainteresovani PSG, Chelsea, Manchester United i Real Madrid.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije