Dva pogotka Rakića za trijumf Crvene zvezde

Jelen Super liga Srbije

Dva pogotka Rakića za trijumf Crvene zvezde

Crvena zvezda će prenoćiti na liderskoj poziciji Jelen Super lige Srbije nakon večerašnjeg trijumfa nad Novim Pazarom u Beogradu.

Crveno – bijeli su slavili sa 2:0, a pogotke je postigao Rakić. Đilas, Popara i Đorđević pogađali su za Radnički iz Niša u trijumfu nad Radom od 3:0, dok je Vuković u sudijskoj nadoknadi bio jedini strijelac u pobjedi OFK Beograda na domaćem terenu protiv Voždovca.

Mladost je na domaćem terenu porazila Borac rezultatom 2:1. Strijelci za domaće bili su Frajdej i Zonjić, dok je jedini gol za goste postigao Denić. Jagodina i Napredak su podijelili bodove, a konačan rezultat na kraju utakmice glasio je 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.