Dva velikana u borbi za potpis Sanea

Gdje će nastaviti karijeru?

Dva velikana u borbi za potpis Sanea

Sjajni krilni fudbaler Schalkea Leroy Sane bit će ovog ljeta meta dva evropska velikana.

Naime, za njegove usluge interesuju se Bayern Minhen i ekipa Manchester Cityja na čiju klupu uskoro treba da sjedne Pep Guardiola.

Sane se i ranije povezivao sa brojnim klubovima, ali još uvijek zvaničnih ponuda nema.

Smatra se da su Bayern i City spremni izdvojiti preko 20 miliona funti za ovog 20-godišnjeg fudbalera, a pitanje je da li će Schalke pristati da ga proda.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo da je on postao neizostavni član prve postave ovog kluba te da je ove sezone u Bundesligi odigrao 33 meča na kojima je postigao osam golova uz šest asistencija.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi