Dvije ponuda za Mbappea od kojih boli glava
Foto: EPA

City i Real nude 130 miliona eura

Dvije ponuda za Mbappea od kojih boli glava

M. Šljivak

Kylian Mbappe vjerovatno će postati najskuplji fudbaler svijeta.

Sjajni 18-godišnji napadač je igrama zaludio fudbalsku Evropu i sve se češće spominje kako bi on mogao u najvećem transferu ikad napustiti ekipu Monaca.

Francuski mediji donijeli su danas informaciju o dovije ponude za Mbappea, a koje su zaista spektakularne.

Na adresu Kneževa stigle su ponude Manchester Cityja i Real Madrida i koje su vrijedne čak 130 miliona eura.

Ako bi francuski prvak prihvatio ponudu jednog od ovih klubova, Mbappe bi postao najskuplji fudbaler svih vremena. Porušio bi apsolutno sve rekorde među kojima je i transfer Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United, vrijedan 105 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mladi napadač je ranije najavio kako će o svojoj sudbini odlučiti nakon što završi obaveze u reprezentaciji Francuske, pa ćemo tako za konačnu odluku sačekati još neko vrijeme.

Mbappe je ove sezone postigao 26 golova uz 14 asistencija u 44 odigrana susreta za Monaco.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi