Dvije velike zvijezde ostaju u Laziju?
Foto: EPA

Klub ih pod hitno želi zadržati

Dvije velike zvijezde ostaju u Laziju?

Ako je suditi po posljednjoj izjavi sportskog direktora Lazija Iglija Tarea, Nebeskoplavi će u novu sezonu ući sa dvojicom fudbalera koji su ove sezone bili izuzetno bitni.

Riječ je o Baldeu Keiti i Lucasu Bigliji, koje Lazio pod hitno želi zadržati u budućnosti.

Oba fudbalera se uveliko povezuju sa prelaskom u neki drugi klub, ali Tare ističe da se s njima već pregovara o produženju saradnje.

"Lazio želi zadržati Bigliju i Keitu. Međutim, to je kao vjenčanje. Ako obje strane kažu 'da', onda je to to. Njih dvojica su mnogo dali Laziju, a mi želimo da ostanu i da nastave uveseljavati naše navijače", poručio je Igli Tare.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio je sezonu u Seriji A završio na odličnom četvrtom mjestu i zaigrat će u grupnoj fazi Evropske lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi