Dvojica fudbalera Monaca su na prodaju
Foto: EPA

Samo dvojica odlaze

Dvojica fudbalera Monaca su na prodaju

M. Šljivak

Fudbaleri Monaca ove sezone igraju zaista nevjerovatno.

Klub nezaustavljivo juriša ka tituli prvaka, a interes za igrače ovog tima od strane evropskih velikana je zaista ogroman.

Iako se gotovo svaki dan neka od zvijezda, najviše Kylian Mbappe, povezuje s nekim od vodećih timova Starog kontinenta, samo dvojica članova sjajne generacije Kneževa će ovog ljeta otići.

Kako navodi L'Equipe, na prodaju će biti Tiemoue Bakayoko i Bernardo Silva. Bakayoko se povezuje s Chelseajem i izvjesno je da će on obući dres tima sa Stamford Bridgea, dok za Silvu postoji nekoliko zanimljivih ponuda.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Navodno je među njima i ponuda torinskog Juventusa, ali za sada se još ne zna gdje bi Portugalac mogao završiti.

Iznosi koje klubovi budu plaćali za ove fudbalere sigurno neće biti mali i Monaco će vjerovatno napraviti izuzetan posao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi